Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de deskundige wat betreft het menselijk bewegingsapparaat.

Lees meer

Manuele Therapie

De manueeltherapeut houdt zich bezig met het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten van het bewegingsapparaat. Dat wil zeggen de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.

Lees meer

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie is een erkend specialisme binnen de fysiotherapie. De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd op het gebied van de motoriek van kinderen van nul tot achttien jaar.

Lees meer

Psychosomatische Fysiotherapie

De psychosomatische fysiotherapeut, heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spanning- of stressgerelateerde klachten en onverklaarbare pijn en vermoeidheid.

Lees meer

Oedeemtherapie

Manuele lymfedrainage is een behandelmethode voor mensen waarbij er teveel vocht achterblijft in het weefsel (men spreekt dan over oedeem). Dit overschot aan vocht ontstaat meestal in de benen, maar kan op iedere plaats in het lichaam voorkomen.

Lees meer

Acupunctuur

Het basisprincipe van acupunctuur is de circulatie van levensenergie.

Lees meer

Nieuws

Westwijk Fysio powered by Motion Fysiotherapie & Preventie

Per 1 april maakt Westwijk Fysio onderdeel uit van Motion Fysiotherapie & Preventie. Hierdoor kunnen we u nog meer en een betere hulp aanbieden, behalve de expertise die Westwijk Fysio in huis heeft, kunt u nu ook makkelijker gebruik maken van de expertise van Motion Fysiotherapie.

Wij vertrouwen op de continuering van de goede dienstverlening

     

Lees meer

Maatregelen t.a.v. corona

Beste Patienten,

Westwijk Fysio stelt het op prijs als u een eigen handdoek meeneemt en bij klachten van keelpijn, neusverkoudheid, droge hoest, verhoging/koorts en/of benauwdheid u zich laat testen op Covid-19 voordat u onze praktijk bezoekt.

Lees meer

Hoe voel je je vandaag?

In Amstelveen worden bewoners getraind in het herkennen van symptomen van depressie bij zichzelf en anderen.
ik heb je nodig

Lees meer